Pianoverhuur

De piano

De piano is van alle muziekinstrumenten wellicht de meest veelzijdige. De piano kan namelijk als melodie- en als begeleidingsinstrument gebruikt worden en is geschikt voor verschillende muziekstijlen als pop / modern, klassiek etc. Het samenspelen met een ander instrument of het 4-handige spel behoort ook (snel) tot de mogelijkheden.

Pianoverhuur

Regelmatig word ik gebeld door een ouder met de vraag of ik zijn kind(eren) pianoles wil geven, terwijl ze dan nog niet in het bezit zijn van een piano. Daarom heb ik een aantal (elektrische) piano’s te huur, zodat ik een piano bij u thuis kan plaatsen voor een periode van minimaal 3 maanden, zodat we toch kunnen starten met de lessen.

Op deze manier geven we het piano leren spelen een kans en kunt u erachter komen of pianospelen iets voor u en / of uw kinderen is. En kunt u rustig de tijd nemen om uw gewenste piano aan te schaffen.

Gedurende de 3 maanden worden de (12) lessen met 12,50 euro per les verhoogd. U hoeft geen borg te betalen en de levering / reiskosten zijn gratis.