Pianoleraar Ingmar

(zie foto bij contact)

Tot mijn 32e heb ik gewerkt in het bedrijfsleven, maar merkte dat ik dat niet tot mijn pensioen wilde doen. Daarom ben ik in 2004 alsnog begonnen met SPW4 (sociaal pedagogisch werk) en deze opleiding afgerond en aangevuld met diverse coach opleidingen (NLP, TA, re-integratie opleiding aan de Haagse Hogeschool en kindercoaching).

Ook had ik in die tijd mijn “oude liefde” pianospelen weer opgepakt en workshops gaan doen op het gebied van “pianospelen met akkoorden”. Daar werd me eigenlijk geleerd wat ik zelf al had uitgevonden! Steeds vaker probeerde ik liedjes van de radio en andere deuntjes na te spelen en merkte dat ook het improviseren me steeds beter afging. Wat later heb ik weer pianoles genomen en sindsdien heeft het pianospelen en muziek me niet meer losgelaten. Ik heb in een bandje gespeeld en zelf pianomuziek gemaakt.

Uiteindelijk heeft de piano mij toen ook het antwoord gegeven op de vraag wat ik na het bedrijfsleven en de opleidingen wilde gaan doen; pianoles geven en muziek maken! Vol enthousiasme ben ik pianoles aan huis gaan geven, met als doel om mijn passie en kennis (hoe en op welke vele manieren je liedjes kan spelen), over te brengen aan zoveel mogelijk kinderen en volwassenen!

Naast het geven van pianoles aan kinderen en volwassenen aan huis, bied ik ook pianoles aan in combinatie met (kinder)coaching. Wanneer u een afspraak wilt maken voor of meer informatie wilt, neem dan contact op.