HEADER PIANOLES

“Ik heb veel geleerd van Ingmar. Het waren altijd gezellige lessen. Iedere keer wist Ingmar met de juiste oefeningen te komen. Een aanrader!”
Johan

Pianoleraar

Ingmar Peters geeft pianoles aan kinderen en volwassenen. Tot mijn 32e heb ik gewerkt in het bedrijfsleven, maar ik merkte dat ik dat niet tot mijn pensioen wilde doen. Daarom ben ik in 2004 alsnog begonnen met SPW4 (sociaal pedagogisch werk) en deze opleiding afgerond en aangevuld met diverse coach opleidingen (NLP, TA, re-integratie opleiding aan de Haagse Hogeschool en kindercoaching).

Ook had ik in die tijd mijn “oude liefde” pianospelen weer opgepakt en workshops gaan doen op het gebied van “pianospelen met akkoorden”. Daar werd me eigenlijk geleerd wat ik zelf al had uitgevonden! Steeds vaker probeerde ik liedjes van de radio en andere deuntjes na te spelen en merkte dat ook het improviseren me steeds beter afging. Wat later heb ik weer pianoles genomen en sindsdien heeft het pianospelen en muziek me niet meer losgelaten. Ik heb in een bandje gespeeld en zelf pianomuziek gemaakt.

Uiteindelijk heeft de piano mij toen ook het antwoord gegeven op de vraag wat ik na het bedrijfsleven en de opleidingen wilde gaan doen; pianoles geven en muziek maken! Vol enthousiasme ben ik toen pianoles aan huis gaan geven, met als doel om mijn passie over te brengen aan zoveel mogelijk mensen!

Neem contact op