Pianoles voor volwassenen

Wat zou je willen leren spelen? Dat kan popmuziek zijn (actuele hits, of iets van The Beatles, Abba etc.), licht klassiek of filmmuziek (bv. Einaudi of Yann Tiersen). Ook als pianospelen nieuw voor je is, kunnen we al snel beginnen met liedjes die je graag wilt leren spelen!

volwassenen pianoles

Naast de uitdagende (corona)tijd, kunnen ook andere stress klachten goede redenen zijn om (weer) piano te gaan spelen, want pianospelen is een prachtige vrijetijdsbesteding; het houdt je van de straat (geldt met name voor kinderen), kan houvast bieden en ontspanning geven! Dit kan zowel via de “traditionele manier” van pianospelen met muzieknoten, als piano (leren) spelen op gehoor, van “binnen naar buiten”. En het is al leuk om in plaats van maar één vinger te gebruiken op een computermuis, eens te kijken hoe het is om (weer) alle tien de vingers gevarieerd te gebruiken met pianospelen..

Omdat veel volwassenen het soms te druk hebben om pianoles voor langere tijd te nemen, bied ik ook introductielessen aan. Je krijgt dan 4 keer les van een uur, voor € 220,00 incl. reistijd en reiskosten en incl. na afloop de wachtwoorden voor de online liedjes. Vervolglessen zijn uiteraard ook mogelijk. De introductielessen, evenals de 7 stappen online lessen zijn ook een leuk en origineel (verjaardags)cadeau!

Voor het maken van een afspraak of wanneer je meer informatie wilt, neem dan contact op.

volwassenen pianoles