HEADER PIANOLES

“Echt een leuke les, ik heb er elke week weer zin in. Als ik een bepaald liedje wil spelen, dan komt de bladmuziek ergens vandaan.”
Patrick, 15 jaar

Pianoles voor volwassenen regio Delft en Den Haag

Wat je zou willen leren spelen? Dat kan popmuziek zijn (actuele hits, of iets van The Beatles, Abba etc.), licht klassiek of filmmuziek (bv. Einaudi of Yann Tiersen). Ook als pianospelen nieuw voor je is, kunnen we al snel beginnen met liedjes die je graag wilt leren spelen!

Naast de uitdagende (corona)tijd, kunnen ook andere stress klachten goede redenen zijn om (weer) piano te gaan spelen en zo weer te ontspannen. Dit kan zowel via de “traditionele manier” van pianospelen met muzieknoten, als piano (leren) spelen op gehoor, van “binnen naar buiten”.

Omdat veel volwassenen het soms te druk hebben om pianoles voor langere tijd te nemen, bied ik ook introductielessen aan. Voor € 200 krijg je dan 4 keer les van een uur incl. reistijd en reiskosten, waarna vervolglessen uiteraard mogelijk zijn. Dit is ook een leuk en origineel verjaardagscadeau!

De introductielessen zijn in te vullen zoals het zich aandient en zijn ook inclusief mijn online site pianolesin7stappen.nl. Je krijgt dan van mij de inloggegevens.

Voor het maken van een afspraak of wanneer je een vraag hebt, neem dan contact op.