HEADER PIANOLES

“Echt een leuke les, ik heb er elke week weer zin in. Als ik een bepaald liedje wil spelen, dan komt de bladmuziek ergens vandaan.”
Patrick, 15 jaar

Pianoles voor volwassenen regio Delft en Den Haag

 

De pianoles voor volwassenen verschilt niet zoveel van de les bij kinderen.  De vraag is wat je zou willen leren spelen! Dat kan dus popmuziek zijn (actuele pophits, maar het kan natuurlijk ook iets zijn van The Beatles, Abba, Marco Borsato etc.), licht klassiek of filmmuziek (bv. Einaudi of Yann Tiersen).

Stress of burn-out klachten kunnen ook goede redenen zijn om (weer) piano te gaan spelen. Zo bied ik ook pianospelen op gehoor aan, “van binnen naar buiten” (zonder muziek noten). Door met muziek bezig te zijn, met liedjes en oefeningen, ontstaat er ruimte voor ontspanning en daardoor zul je weer meer in balans komen.

Omdat veel volwassenen het vaak te druk hebben om pianoles voor langere tijd te nemen, bied ik naast de “traditionele manier” ook het “spelen van akkoorden” aan. Voor € 200 krijg je dan 4 keer les (ook een leuk en origineel verjaardagscadeau!!) waarna vervolglessen op basis daarvan uiteraard mogelijk zijn!

Globaal zal “de introductieles” er als volgt uitzien:

Les 1: Grondligging majeur akkoorden + omkeringen
Les 2: Grondligging mineur akkoorden + omkeringen
Les 3: Voicing + uitbreiding notatie
Les 4: Voorgaande lessen doornemen en liedjes spelen (chords + lyrics)

N.B. de theorie / uitleg wordt vanaf les 1 al gelijk toegepast met het spelen van liedjes.

Voor het maken van een afspraak of wanneer je een vraag hebt, neem dan contact op.