Pianoles volwassenen

Wat zou je willen leren spelen? Dat kan popmuziek zijn (actuele hits, of iets van The Beatles, Abba etc.), licht klassiek of filmmuziek (bv. Einaudi, Yann Tiersen of Joep Beving). Ook als pianospelen nieuw voor je is, kunnen we al snel beginnen met liedjes die je graag wilt leren spelen!

volwassenen pianoles

Naast uitdagende tijden kunnen ook andere stress klachten goede redenen zijn om (weer) piano te gaan spelen, want pianospelen is een prachtige vrijetijdsbesteding! Het houdt je van de straat (geldt met name voor kinderen), kan houvast bieden en ontspanning geven! Dit kan zowel via de “traditionele manier” van pianospelen met muzieknoten, als piano (leren) spelen op gehoor, van “binnen naar buiten”. En het is al leuk om in plaats van maar één vinger te gebruiken op een computermuis, eens te kijken hoe het is om (weer) alle tien de vingers gevarieerd te gebruiken met pianospelen..

Omdat veel volwassenen het soms te druk hebben om pianoles voor langere tijd te nemen, bied ik ook 4 introductielessen aan met evt. de wachtwoorden voor de online liedjes die je wilt leren spelen. De introductielessen zijn ook een leuk en origineel (verjaardags)cadeau!

Voor het maken van een afspraak of wanneer je meer informatie wilt, neem dan contact op.

volwassenen pianoles